Etsin sinua nätti hoikka perinteinen naisellinen fiksu ongelmaton täyspäinen nainen. 


Eniten ehkä kaipaan naisen paljasta ihoa, kosketusta, läheisyyttä, tuoksua, makua, kiihkoa.

Kirjoittelen tänne omia ajatuksia ja kaikkea ei pidä ottaa niin kirjaimellisesti. 
En ole kummempi kirjoittaja, hömppää ja naivia tekstiä, rehellistä aitoa kuitenkin. 

 

Seuraavat suuntaa antavat ominaisuudet sopivat molemmille parisuhteessa. 


Pitää olla
 
– oma harrastus ja ystävät 
– joustava, kyky kompromisseihin 
– lempeyttä, herkkyyttä, tunneälyä 
– siisti, puhdas, luonnollinen, maanläheinen  
– avoin, vilpitön, rehellinen, luotettava, vastuullinen, avulias 
– oikeudenmukainen, tasa-arvoinen, pehmeät mies/naisroolit 


Hyvä olla
 
– yhteinen harrastus ja ystäviä 
– luonnetta, lujuutta, sitkeyttä, kärsivällisyyttä, 
– haaveita, tavoitteita, järjestelmällisyyttä 
– heittäytymiskykyä, spontaanisuutta, luovuutta 
 
Ei missään nimessä 
– välinpitämätön, itsekäs,  
– ehdottomuus, riippuvuudet 
– riidanhaku, marttyyri, ahne 
 

Olen 53/175/95 Itseään on aina hankala kuvailla… pitäisi jututtaa ystäviä, jotka ovat olleet minun kanssa pitkään tekemisissä. Paljon on kertynyt hyviä ystäviä, ehkä sekin jo kertoo jotain. Pään (luonne) kanssa ei isompia ongelmia, kellä nyt ei välillä vähän viiraisi. Ei päihde ongelmia, välillä tulee otettua oluesta kevyttä humalaa yksinkin… tai silloinkin yleensä kavereiden kanssa netissä pelatessa (MMOPRG). Hyvin satunnaisesti poltan… vain alkoholin kanssa. 
Tein lapsen koulutehtävään liittyen Mensan kotitestin, noin 120.
 


Sopivasti itsekkyyttä pitää myös olla, 
läheisiä puolustetaan ja kaikista pidetään huolta, toista iskua ei oteta vapaaehtoisesti ja noustaan epäoikeudenmukaisuutta vastaan. 


Miehen ja naisen roolit parisuhteessa
 
Perinteisiä mies ja nainen rooleja ei saisi täysin kadottaa tasa-arvon nimissä. 
Olen mies ja haluan todellakin myös tuntea itseni mieheksi ja tarpeelliseksi. 
Sinä saat olla mielellään perinteinen naisellinen nainen (ei itsenäinen poikatyttö).  

Kotityöt tehdään yhdessä vaihtelevasti omien vahvuuksien ja mieltymysten mukaan. 


Lapset
 
Kolme lasta, josta tytöt luonani osan aikaa säännöllisen epäsäännöllisesti, Jani –00, Ninni -01, Nea –02, on myös hyvät toimivat järkevät välit lasten äitiin.
Sinulla saa luonnollisesti olla myös lapsia, kunhan ei ihan laumaksi asti, logistisesti hankalaa… enkä, ainakin pienet.
 


Lemmikit
 
Nyt leikattu uroskissa, haaveissa hankkia joskus koira esim. Jackrussellinterrieri. 


Harrastukset
 
Ajankohtaisia puuhasteluja, kuntosali, liikunta, ulkoilu, patikointi, matkailu, lauta- ja korttipelit, PC- ja konsolipelaaminen, tapahtumatoteutus, genealogia, yhdistystoiminta, edunvalvonta. Olen toteuttanut useita 10-30 hengen vaellus / patikointimatkoja ulkomaille, Irlanti, Skotlanti, Itävalta ja omalle peliyhteisölle jo kymmeniä livetapahtumia. 
Harrasteita tauolla, joita olisi mukava tehdä yhdessä, golf, geokätköily, veneily, suunnistus, uinti, laskettelu, sulkapallo, sähly… 

 

Opiskelen parhailleen Kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi, ilmoittaudu minulle oppilashoitoihin.


Musamaku
 
Iskelmä ja räp ei oikein toimi, rock-henkinen, U2, Kiss, Beatles, Led Zeppelin, ACDC, Van Halen, Battle Beast, klassinen 


Leffat sarjat
 
Luonto-ohjelmat, dokumentit, brittidekkarit, laatuleffat… ei missään nimessä kauniit ja rohkeat, salatut elämät, parisuhde realityt…. 


Sekaruokavalio
Pyrin välttämään prosessoitua ruokaa, mahdollisimman luonnollista ja lisäaineetonta. Paleoruokavalio ja pätkäpaasto, ovat töllö hetkellä kokeilussa. 


Ei ole juuri omaisuutta, eikä myöskään velkaa. Asun vuokrakolmiossa Espoo Matinkylässä Kala-Maija 3, sauna ja autopaikka hallissa…
Asumiskulut
n. 1300€/kk, jotka jakamalla jäisi reilusti rahaa kodin ehostamiseen, matkailuun ja toistemme hemmotteluun. 


Minut sytyttää söpöt hoikat hennot luonnolliset naiset, hillitty käytös, meikit, tuoksut…
Eikä haittaa lainkaa jos olet BI, kunhan kaikki on avointa ja minua ulkopuolelle.
 


Olen todella huono tekemää aloitetta… siis aivan järjettömän epävarma… ujo.
 

 

https://www.16personalities.com/fi/infj-persoonallisuus


 
“Asianajaja”-persoonallisuus 

Asianajajapersoonat ovat hyvin harvinaisia. Mutta vaikka heitä on vain alle yksi prosentti väestöstä, he jättävät jälkensä tähän maailmaan. Heillä on sisäsyntyinen idealismin ja moraalin taju, mutta he ovat muita idealisteja päättäväisempiä ja määrätietoisempia. Asianajajat eivät ole toimettomia uneksijoita, vaan ihmisiä, jotka kykenevät ottamaan konkreettisia askeleita tavoitteidensa saavuttamiseksi ja pysyvän positiivisen vaikutuksen tekemiseksi. 


Auta minua auttamaan sinua
 

Asianajajilla on hyvin ainutlaatuisia piirteitä: vaikka he esittävät asiansa hienopuheisesti ja rauhallisesti, heillä on erittäin vahvoja mielipiteitä, ja he taistelevat väsymättömästi heille tärkeiden asioiden puolesta. Tämän persoonallisuustyypin yksilöt ovat päättäväisiä ja voimakastahtoisia, mutta käyttävät energiaansa harvoin oman henkilökohtaisen etunsa tavoitteluun. Sen sijaan he toimivat luovasti, käyttävät mielikuvitustaan, vakaumustaan ja herkkyyttään luodakseen tasapainoa. Karma ja pyrkimys tasa-arvoon ovat asianajajille erittäin houkuttelevia käsitteitä, ja he uskovat siihen, että maailmalla toimivien tyrannien sydämet voitaisiin parhaiten pehmittää rakkaudella ja myötätunnolla. 

Asianajajien on helppo muodostaa suhteita toisten ihmisten kanssa, ja he osaavat esittää asiansa sydämellisesti ja hienotunteisesti. Heillä ei ole tarvetta vakuuttaa logiikalla tai faktoilla, vaan heidän puheensa on selkokielistä ja ymmärrettävää. On ymmärrettävää, että ystävät ja työtoverit pitävät asianajajia suhteellisen sosiaalisina yksilöinä, mutta on hyvä muistaa, että asianajajat tarvitsevat myös omaa aikaa rentoutumiseen ja akkujen lataamiseen ja saattavat siksi yhtäkkiä vetäytyä omiin oloihinsa. Asianajajat ottavat muiden tunteet hyvin huomioon ja odottavat samaa myös muilta. Joskus se tarkoittaa tarvittavan tilan antamista muutamiksi päiviksi. 


Jatka yrittämistä
 

Asianajajien on kuitenkin kaikkein tärkeintä muistaa pitää huolta itsestään. Heidän intohimonsa toimia vakaumuksensa puolesta voi hyvinkin kannatella heitä kriittisen jaksamisrajan yli, mutta jos tilanne lähtee käsistä, he voivat uupua, sairastua ja stressaantua. Tämä tulee erityisen hyvin esille, jos asianajajat kohtaavat konflikteja ja kritiikkiä. Heidän herkkyytensä pakottaa heidät tekemään kaikkensa vältelläkseen näitä näennäisesti henkilökohtaisia hyökkäyksiä, mutta jos tilanteet ovat väistämättömiä, asianajajat voivat taistella vastaan hyvinkin irrationaalisin, hyödyttömin keinoin. 


Asianajajille maailma näyttäytyy hyvin epätasa-arvoisena paikkana, mitä sen ei tarvitsisi olla. Asianajajat ovat muita persoonallisuustyyppejä soveltuvampia oikaisemaan vääryyksiä, olivatpa ne kuinka pieniä tahansa. Asianajajien on vain muistettava huolehtia myös itsestään, vaikka huoli maailmasta pitääkin heidät kiireisenä.
 


Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat tutustua minuun.
 

Oxa@live.fi 
0401420080 
Jari