Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaus pohjautuu kansanparannusperinteisiin, jotka löytyvät jo Kalevalasta.
Sillä hoidetaan kipeitä, kireitä ja jumissa olevia ihmisiä. Opit myös kunnioittamaan kehoasi.

Kalevalainen jäsenkorjaus perustuu koko tukirakenteen kineettisten ketjujen tasapainottamiseen mobilisaatiokäsittelyn avulla.
Kalevalaisessa jäsenkorjaushoidossa tasapainotetaan mobilisaatiokäsittelyn avulla hoitoa tarvitsevan koko tukirakenne aina jalkapohjista kallonrajaan saakka.
Perinteen tuoman kokemuksen kautta voidaan sidekudosten kireyksistä, lihastasapainoista, kudospainemuutoksista sekä hermoheijasteista lukea ongelmien aiheuttajat, jolloin ei päädytä hoitamaan pelkästään kipukohtaa, vaan myös itse ongelman aiheuttajaa hoidetaan. Em. tutkimuksin on osoitettu, että kalevalainen jäsenkorjaus parantaa vaivoja vaikuttaen kipuun ja sen aiheuttamaan haittaan, toimintakykyyn sekä elämän laatuun.

Jäsenkorjauksella hoidetaan myös migreeniä, jalkojen pituuseroa ja erilaisia rasitusvammoja.
Tällaisia ovat ranne­kanavan pinnetila ja jäätynyt olkapää. Hyviä tuloksia on saatu myös asentohuimauksen ja kantapääkivun hoidossa.

Selän alue on kalevalaisen jäsenkorjauksen kannalta mielenkiintoinen, sillä siellä on paljon sisäelimiä hermottavia hermoja.
Selän kunto onkin suorassa ­yhteydessä sisäelinten toimintaan.

Hoidossa käytetään hyväksi kehon omia liikeratoja. Lihaskireyksiä saadaan vapautettua, kun lihaksia venytetään niiden liikeratojen mukaisesti. 
Kun kireys hellittää, ­kudosnestekierto ja verenkierto vilkastuvat ja lihakset saavat paremmin happea ja ravintoaineita. Tämä helpottaa uusien solujen tuotantoa.
Kalevalaisesta jäsenkorjauksesta on paljon tutkimustietoa. Monet ihmiset ovat saaneet siitä avun myös kroonisiin, jopa 20 vuoden takaisiin kiputiloihin.
Usein joukossa on ihmisiä, jotka ovat kokeilleet monia hoitomuotoja tuloksetta.

VARAUSKALENTERI

<div id=”vello-wizard”></div>

 

Olen aloittanut Kalevalaisen jäsenkorjaajan opinnot ja otan mielelläni vastaan vapaaehtoisia harjoituspotilaita ilmaisiin oppilastöihin.